Η εταιρεία Π. Παρασκευάς με διακριτικό τίτλο “Studiosound.gr” έχει ισχυρή παρουσία στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρολογικών συσκευών από το 1983.
Με βασικό γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση στις ανάγκες σας, ανάπτυξε το 2005 το ηλεκτρονικό κατάστημα www.studiosound.gr με στόχο την παροχή καινοτόμων ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής ποιότητας από οπουδήποτε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς και να προσφέρουμε σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα, πάντα με άξονα τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας.
Το μυστικό της επιτυχίας για μας είναι ο συνδιασμός της διάθεσης ποιοτικών προϊόντών στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ξεπερνώντας τον απρόσωπο χαρακτήρα του ηλεκτρονικού εμπορίου ασχολούμαστε με τους πελάτες μας εξατομικευμένα. Οι διαφορετικές ανάγκες και οι ιδιαίτερες επιθυμίες κάθε πελάτη εξετάζονται και αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη προσοχή προσφέροντας εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας απλό και κατανοητό μενού πλοήγησης και εύκολα φίλτρα για το διαχωρισμό των κατηγοριών στόχος μας είναι να κατανοήτε εύκολα τον τρόπο λειτουργίας του studiosound.gr και να μπορείτε να φτάσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα προϊόντα που αναζητάτε.
O επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, είναι οι απαράβατες αξίες πάνω στις οποίες διαμορφώνουμε και θεμελιώνουμε τις μακροχρόνιες επαγγελματικές μας σχέσεις προσδίδοντας ικανοποίηση στους πελάτες και στους συνεργάτες που μας εμπιστεύονται. Η διαδικασία βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πελατών είναι μια συνεχής προσπάθεια έχοντας σαν βασικό στόχο την συντήρησή της σε ένα υψηλό επίπεδο. Θέλουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας, να ακούμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και σας ευχόμαστε καλές αγορές!!
Π. Παρασκευάς