Το Studiosound.gr χρησιμοποιεί cookies. Κάνοντας πλοήγηση στο site αποδέχεστε την χρήση τους. Μάθε περισσότερα

GPS Tracker TK108 - Συσκευή εντοπισμού για αυτοκίνητα, φορτηγά, σκάφη και μηχανές ακόμα και φορητό

New GPS Tracker TK108 - Συσκευή εντοπισμού για αυτοκίνητα, φορτηγά, σκάφη και μηχανές ακόμα και φορητό

Συσκευή εντοπισμού οχήματος κατάλληλο για διάφορα οχήματα, container και σκάφη ακόμα και φορητό. Δεν χρειάζεται απαραίτητα εγκατάσταση καθώς έχει πολύ μεγάλη αυτονομία !

Πώς λειτουργεί το GPS Tracker
Όλα τα GPS Tracker λειτουργούν με κάρτα SIM (κινητής τηλεφωνίας - ίντερνετ). Εισάγουμε μια κάρτα κινητού SIM στο σύστημα χωρίς pin και αφού στείλουμε 2-3 εντολές με μηνύματα και το ενεργοποιήσουμε, γινόμαστε διαχειριστές του GPS Tracker και πλέον γνωρίζουμε την τοποθεσία, εάν η μηχανή είναι σε λειτουργία, την ταχύτητα και αρκετά άλλα στοιχεία του οχήματος μας, τού σκάφους μας ή αντίστοιχα του προσώπου που μας έχει ανάγκη (ηλικιωμένοι, παιδιά, ζωα).

Δύο τρόποι λειτουργίας
1) Κάρτα SIM με μηνύματα SMS. Με μία αναπάντητη κλήση από το κινητό σας στην κάρτα SIM της συσκευής, θα σας στείλει με γραπτό SMS την γεωγραφική θέση του στόχου όπου κι αν βρίσκεστε με παγκόσμια κάλυψη δικτύου (Quadband 850/950/1800/1900). Αποστέλλει συντεταγμένες και παράλληλα Link των Google maps για ακριβή τοποθεσία και άμεση πρόσβαση του χάρτη κατ' ευθείαν στο κινητό σας !!
2) Κάρτα SIM με δεδομένα GPRS (Clobal SIM). Με την συσκευή GPS Tracker και χρήση GPRS τώρα μπορείτε να έχετε μπροστά στα μάτια σας όλα τα σημεία ενδιαφέροντος όποια στιγμή το θελήσετε ! (Real Time), χωρίς να χάσετε ούτε ένα σημείο από την διαδρομή ! Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και ιστορικό μετακινήσεων θα είναι στην διάθεση σας
Περιγραφή
To COBAN TK108B είναι ένα σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού οχημάτων μέσω GPS/GPRS. Κατάλληλο για χρήση σε αυτοκίνητα, φορτηγά και σκάφη. Πρόκειται για ένα αδιάβροχο σύστημα εντοπισμού μέσω δορυφόρων με δυνατότητα παρακολούθησης θέσης Real Time. Εξοπλισμένο με ενσωματωμένη μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 10000mAh, αισθητήρα κραδασμών, με ειδοποίηση συναγερμού κίνησης και ισχυρό μαγνήτη επικόλλησης για να προσαρμόζεται σε κάθε όχημα σταθερά.
• Αυτόματη παρακολούθηση Auto-track
• Αισθητήρας κραδασμών με ειδοποίηση
• Real time παρακολούθηση
• Ειδοποίηση υπέρβασης ταχύτητας
• Ειδοποίηση και εντοπισμός γεωφράχτη
• ιδοποίηση χαμηλής μπαταρίας

Τεχνικά χαρακτηριστικά
    ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ IP66
    Διαστάσεις: 106x63x37,5mm
    Μπαταρία ενσωματωμένη 3.7V 10000mAh
    Δίκτυο: GSM/GPRS
    Συχνότητα GSM: 850/900/1800/1900Mhz
    Eυαισθησία GPS : -165dBm
    Ακρίβεια θέσης: 5m
Περιεχόμενα συσκευασίας:
    1 x  Συσκευή GPS Tracker
    1 x  Καλωδίωση extra (σύνδεση μπαταρίας 12-24V)
    1 x  Οδηγίες χρήσης στα Αγγλικά
Σημείωση: Αν και η εμπορία του εξοπλισμού παρακολούθησης είναι απολύτως νόμιμη, είναι πιθανόν ότι τελική χρήση τους από τον εκάστοτε αγοραστή, έρχεται σε σύγκρουση με την υπάρχουσα νομοθεσία, όσον αφορά την προστασία και την παράνομη παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή, χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και γενικότερα για τη στήριξη των παράνομων δραστηριοτήτων. Η μη ορθή χρήση, για σκοπούς που δεν επιτρέπονται ή είναι σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία, με κανένα τρόπο δεν ενθαρρύνεται ή διευκολύνεται από την εταιρεία μας και την ιστοσελίδα Studiosound.gr . Το Studiosound.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την παράνομη χρήση των προϊόντων της από τους αγοραστές της καθώς επίσης και για την διάχυση και διανομή σε τρίτους που δεν επιτρέπει η νομοθεσία. Ο αγοραστής δηλώνει ότι, έχοντας διαβάσει και συμφωνήσει στα παραπάνω ότι το Studiosound.gr δεν φέρει οποιαδήποτε αστική ή ποινική ευθύνη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αγορά . Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.
12 μήνες εγγύηση
Η εγκατάσταση του GPS Tracker θα πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο τεχνικό
Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ αλλά όχι κόστος εφαρμογής, τοποθέτησης ή μεταφοράς.
  • Κατασκευαστής: Coban
  • Κωδικός Προϊόντος: TK108
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 1-3 Εργάσιμες
    125,00€ Αρχική Τιμή
  • 97,00€
  • Έχετε κέρδος: 28,00€ 22% OFF

Ετικέτες: Coban, GPS Tracker,