Το Studiosound.gr χρησιμοποιεί cookies. Κάνοντας πλοήγηση στο site αποδέχεστε την χρήση τους. Μάθε περισσότερα

GPS Tracker TK102B - Φορητή συσκευή εντοπισμού. Ιδανικό για ηλικιωμένους, μικρά παιδιά.

New GPS Tracker TK102B - Φορητή συσκευή εντοπισμού. Ιδανικό για ηλικιωμένους, μικρά παιδιά.

Φορητή συσκευή εντοπισμού, Ιδανικό για ηλικιωμένους, μικρά παιδιά. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση, λειτουργεί με μπαταρία.

Πώς λειτουργεί το GPS Tracker
Όλα τα GPS Tracker λειτουργούν με κάρτα SIM (κινητής τηλεφωνίας - ίντερνετ). Εισάγουμε μια κάρτα κινητού SIM στο σύστημα χωρίς pin και αφού στείλουμε 2-3 εντολές με μηνύματα και το ενεργοποιήσουμε, γινόμαστε διαχειριστές του GPS Tracker και πλέον γνωρίζουμε την τοποθεσία, εάν η μηχανή είναι σε λειτουργία, την ταχύτητα και αρκετά άλλα στοιχεία του οχήματος μας, τού σκάφους μας ή αντίστοιχα του προσώπου που μας έχει ανάγκη (ηλικιωμένοι, παιδιά, ζωα).

Δύο τρόποι λειτουργίας
1) Κάρτα SIM με μηνύματα SMS. Με μία αναπάντητη κλήση από το κινητό σας στην κάρτα SIM της συσκευής, θα σας στείλει με γραπτό SMS την γεωγραφική θέση του στόχου όπου κι αν βρίσκεστε με παγκόσμια κάλυψη δικτύου (Quadband 850/950/1800/1900). Αποστέλλει συντεταγμένες και παράλληλα Link των Google maps για ακριβή τοποθεσία και άμεση πρόσβαση του χάρτη κατ' ευθείαν στο κινητό σας !!
2) Κάρτα SIM με δεδομένα GPRS (Clobal SIM). Με την συσκευή GPS Tracker και χρήση GPRS τώρα μπορείτε να έχετε μπροστά στα μάτια σας όλα τα σημεία ενδιαφέροντος όποια στιγμή το θελήσετε ! (Real Time), χωρίς να χάσετε ούτε ένα σημείο από την διαδρομή ! Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και ιστορικό μετακινήσεων θα είναι στην διάθεση σας

Περιγραφή
To COBAN TK-102 είναι ένα μικρο φορητό GPS Tracker με 2 αποσπώμενες μπαταρίες. Είναι ένα σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού οχημάτων μέσω GPS/GPRS. Κατάλληλο για χρήση σε αυτοκίνητα, φορτηγά και σκάφη. Ιδανικό για ηλικιωμένους, μικρά παιδιά. Πρόκειται για ένα  σύστημα εντοπισμού μέσω δορυφόρων με δυνατότητα παρακολούθησης θέσης Real Time. Εξοπλίζεται με ενσωματωμένη μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 800mAh, αισθητήρα κραδασμών, με ειδοποίηση συναγερμού κίνησης. Δεν χρειάζεται καλωδιακή σύνδεση.
• Αυτόματη παρακολούθηση Auto-track
• Αισθητήρας κραδασμών με ειδοποίηση
• Real time παρακολούθηση
• Ειδοποίηση υπέρβασης ταχύτητας
• Ειδοποίηση και εντοπισμός εισόδου/εξόδου σε προκαθορισμένη περιοχή
• Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας

Τεχνικά χαρακτηριστικά
    Μοντέλο:ΤΚ-102
    Βάρος: 50gr
    Διαστάσεις: 64X46X17mm
    Μπαταρία ενσωματωμένη: 3.7V 800mAh (Περιέχονται 2 μπαταρίες )
    Τροφοδοσία: (Input voltage): DC 5V==1.0A
    Θερμοκρασία λειτουργίας: -20°C έως 55°C
    Δίκτυο: GSM/GPRS
    Συχνότητα GSM: 850/900/1800/1900Mhz
    Ευαισθησία GPS : -159dBm
    Ακρίβεια θέσης: 5m       

       Διάρκεια  Μπαταρίας
1. WORK-Keep: (10 έως 19 ώρες)
(Πλήρης λειτουργιά )
2. MOVE-Work: (80 ώρες )
(Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης, το Tracker λειτουργεί μόνο όταν κινείται ή όταν δέχεται κραδασμούς)

Περιεχόμενα συσκευασίας:
    1 X Συσκευή GPS Tracker
    2 X καπάκια (το ένα μαγνητικό)
    1 X ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΘΗΚΗ μεταφοράς για εξωτερικές συνθήκες
    1 X Φορτιστής επιτραπέζιος: 220V input 5V output
    1 X  Οδηγίες χρήσης στα Αγγλικά
Σημείωση: Αν και η εμπορία του εξοπλισμού παρακολούθησης είναι απολύτως νόμιμη, είναι πιθανόν ότι τελική χρήση τους από τον εκάστοτε αγοραστή, έρχεται σε σύγκρουση με την υπάρχουσα νομοθεσία, όσον αφορά την προστασία και την παράνομη παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή, χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και γενικότερα για τη στήριξη των παράνομων δραστηριοτήτων. Η μη ορθή χρήση, για σκοπούς που δεν επιτρέπονται ή είναι σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία, με κανένα τρόπο δεν ενθαρρύνεται ή διευκολύνεται από την εταιρεία μας και την ιστοσελίδα Studiosound.gr . Το Studiosound.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την παράνομη χρήση των προϊόντων της από τους αγοραστές της καθώς επίσης και για την διάχυση και διανομή σε τρίτους που δεν επιτρέπει η νομοθεσία. Ο αγοραστής δηλώνει ότι, έχοντας διαβάσει και συμφωνήσει στα παραπάνω ότι το Studiosound.gr δεν φέρει οποιαδήποτε αστική ή ποινική ευθύνη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αγορά . Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.
12 μήνες εγγύηση
Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ αλλά όχι κόστος εφαρμογής, τοποθέτησης ή μεταφοράς.
  • Κατασκευαστής: Coban
  • Κωδικός Προϊόντος: TK102B
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 1-3 Εργάσιμες
    38,00€ Αρχική Τιμή
  • 30,00€
  • Έχετε κέρδος: 8,00€ 21% OFF

Ετικέτες: Coban, GPS Tracker,