Το Studiosound.gr χρησιμοποιεί cookies. Κάνοντας πλοήγηση στο site αποδέχεστε την χρήση τους. Μάθε περισσότερα

GPS Tracker TK-103B - Συσκευή εντοπισμού αυτοκινήτου με τηλεχειριστήριο

New GPS Tracker TK-103B - Συσκευή εντοπισμού αυτοκινήτου με τηλεχειριστήριο

Συσκευή εντοπισμού για όλα τα οχήματα, σκάφη, μηχανές.

Πώς λειτουργεί το GPS Tracker
Όλα τα GPS Tracker λειτουργούν με κάρτα SIM (κινητής τηλεφωνίας - ίντερνετ). Εισάγουμε μια κάρτα κινητού SIM στο σύστημα χωρίς pin και αφού στείλουμε 2-3 εντολές με μηνύματα και το ενεργοποιήσουμε, γινόμαστε διαχειριστές του GPS Tracker και πλέον γνωρίζουμε την τοποθεσία, εάν η μηχανή είναι σε λειτουργία, την ταχύτητα και αρκετά άλλα στοιχεία του οχήματος μας, τού σκάφους μας ή αντίστοιχα του προσώπου που μας έχει ανάγκη (ηλικιωμένοι, παιδιά, ζωα).

Δύο τρόποι λειτουργίας
1) Κάρτα SIM με μηνύματα SMS. Με μία αναπάντητη κλήση από το κινητό σας στην κάρτα SIM της συσκευής, θα σας στείλει με γραπτό SMS την γεωγραφική θέση του στόχου όπου κι αν βρίσκεστε με παγκόσμια κάλυψη δικτύου (Quadband 850/950/1800/1900). Αποστέλλει συντεταγμένες και παράλληλα Link των Google maps για ακριβή τοποθεσία και άμεση πρόσβαση του χάρτη κατ' ευθείαν στο κινητό σας !!
2) Κάρτα SIM με δεδομένα GPRS (Clobal SIM). Με την συσκευή GPS Tracker και χρήση GPRS τώρα μπορείτε να έχετε μπροστά στα μάτια σας όλα τα σημεία ενδιαφέροντος όποια στιγμή το θελήσετε ! (Real Time), χωρίς να χάσετε ούτε ένα σημείο από την διαδρομή ! Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και ιστορικό μετακινήσεων θα είναι στην διάθεση σας

Περιγραφή
Το COBAN TK103 είναι ένα προϊόν βασιζόμενο στα δίκτυα GSM / GPRS, με δορυφορικό σύστημα εντοπισμού θέσης GPS και διαθέτει εξωτερικές κεραίες για δίκτυα GSM και GPS. Είναι ιδανικό για εταιρίες και ιδιώτες που θέλουν να βλέπουν ανά πάσα στιγμή που είναι τα οχήματά τους. Υποστηρίζει πλήρως τις λειτουργίες GPRS/ internet μετάδοσης δεδομένων ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε παγκόσμια κλίμακα. Συστήνεται για αυτοκίνητα και φορτηγά.
• Μπορείτε να οπλίζετε - αφοπλίζετε το GPS Tracker με μία κίνηση από τα remote control. ( Extra σειρήνα για ηχητικές ενδείξεις και πανικό )
• Σας ειδοποιεί αν μετακινήθηκε ενώ δεν πρέπει,καθώς και που βρίσκεται.
• Σας ειδοποιεί εάν έχει πέσει η μπαταρία στέλνοντας μήνυμα με τη γεωγραφική του θέση.
• Μπορείτε να μπλοκάρετε την παροχη βενζινης ακινητοποιωντας το αυτοκινητο με μια απλή εντολή απο το κινητό σας.
• Μπορείτε να μπλοκάρετε την ηλεκτρονική αναφλεξη με ενα απλο SMS
• Ασφαλίζει μηχανή, πόρτες, καπό, πορτ παγκάζ ειδοποιώντας στο κινητό σε περίπτωση παραβίασης,
• Εχει φωνητική παρακολούθηση για να μπορεί ο χρήστης με μία εντολή, ν ακούσει τι γίνεται στον χώρο τοποθέτησης !
• Έχει κουμπι πανικού (sos) για να μπορει ο χρήστης να καλέσει σε βοήθεια και να στείλει μήνυμα με τις γεωραφικές πληροφορίες σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αριθμούς, και όλα αυτά με μια απλή κίνηση. Ιδανικό για οδηγούς ταξι που εργάζονται τις επικίνδυνες νυχτερινές ώρες.
• Μπορείτε να ορίσετε εσείς τα όρια που θέλετε να κινείται το όχημα σας. Όταν αυτα ξεπεραστούν η συσκευή θα στείλει μήνυμα στον εξουσιοδοτημένο αριθμο ότι το όχημα μετακινήθηκε μαζί με τις γεωγραφικές πληροφορίες.
• Ειδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίας ( σε περίπτωση αποσύνδεσης της μπαταρίας του οχήματος)
• Μπορείτε να ορίσετε εσείς τα όρια ταχύτητας του οχήματος σας. Όταν αυτά ξεπεραστούν το σύστημα θα σας στείλει μήνυμα.
• Δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικής σειρήνας (παρέχεται έξτρα).
• Δυνατότητα σύνδεσης με εχτρά συναγερμό.
• Δυνατότητα σύνδεσης αισθητήρα κραδασμων (παρέχεται έξτρα).
• Είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να διώξετε μια για πάντα τον πονοκέφαλο της κλοπής της κινητής σας περιουσίας ασφαλίζοντας κάθε όχημα σε όποια γωνία του πλανήτη βρίσκεστε αλλά και για να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σας!

Τεχνικά χαρακτηριστικά
    Διαστάσεις:83X54X26mm
    Ενσωματωμένη μπαταρία:500 mA
    Συχνότητα GSM:850/900/1800/1900MHz
    Τάση λειτουργίας: 12-24v DC
    Χρόνος εντοπισμού GPS: Ψυχρή εκκίνηση = 45 δευτ. Ζεστή εκκίνηση = 35 δευτ. Καυτή εκκίνηση = 1 δευτ
    Ακρίβεια GPS: 5m
    Θερμοκρασία λειτουργίας: -20°C έως 70°C
    Υγρασία: 5% έως 95%
    GPRS: class 12,TCP/IP
Περιεχόμενα συσκευασίας
    1 x  Συσκευή GPS Tracker
    1 x  Τηλεχειριστήριο
    1 x  Εξωτερική κεραία GPS
    1 x  Εξωτερική κεραία GSM
    1 x  Πλήρης καλωδίωση (κουμπί sos)
    1 x  Οδηγίες χρήσεως στα Αγγλικά
Σημείωση: Αν και η εμπορία του εξοπλισμού παρακολούθησης είναι απολύτως νόμιμη, είναι πιθανόν ότι τελική χρήση τους από τον εκάστοτε αγοραστή, έρχεται σε σύγκρουση με την υπάρχουσα νομοθεσία, όσον αφορά την προστασία και την παράνομη παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή, χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και γενικότερα για τη στήριξη των παράνομων δραστηριοτήτων. Η μη ορθή χρήση, για σκοπούς που δεν επιτρέπονται ή είναι σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία, με κανένα τρόπο δεν ενθαρρύνεται ή διευκολύνεται από την εταιρεία μας και την ιστοσελίδα Studiosound.gr . Το Studiosound.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την παράνομη χρήση των προϊόντων της από τους αγοραστές της καθώς επίσης και για την διάχυση και διανομή σε τρίτους που δεν επιτρέπει η νομοθεσία. Ο αγοραστής δηλώνει ότι, έχοντας διαβάσει και συμφωνήσει στα παραπάνω ότι το Studiosound.gr δεν φέρει οποιαδήποτε αστική ή ποινική ευθύνη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αγορά . Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.
12 μήνες εγγύηση
Η εγκατάσταση του GPS Tracker θα πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο τεχνικό
Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ αλλά όχι κόστος εφαρμογής, τοποθέτησης ή μεταφοράς.
  • Κατασκευαστής: Coban
  • Κωδικός Προϊόντος: TK103B
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 1-3 Εργάσιμες
    55,00€ Αρχική Τιμή
  • 44,00€
  • Έχετε κέρδος: 11,00€ 20% OFF

Ετικέτες: Coban, GPS Tracker,